Slutter som rektor på THVS - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 28. nov. 2017
  • 13. des. 2017

Slutter som rektor på THVS

Robert Rognli blir kommunalsjef i Holmestrand kommune.

Etter drøye fire år som rektor på Thor Heyerdahl vgs. (THVS) har Robert Rognli takket ja til stillingen som kommunalsjef for oppvekst i Holmestrand kommune. Han tiltrer den nye stillingen 1. mars 2018.

– For meg handler dette om nye muligheter til utvikling og læring. Det blir en jobbe med nye oppgaver og igjen en bratt læringskurve, forteller Rognli.

Ved årsskiftet slår Holmestrand seg sammen med Hof, og 1. januar 2020 følger Sande etter. Som kommunalsjef for oppvekst vil Rognli inngå i toppledergruppa i nye Holmestrand kommune med et overordnet ansvar for barnehage, grunnskole, voksenopplæring og PPT.

– Nå skal jeg bruke alt jeg har lært her til å gjøre en god jobb for oppvekst og utdanning i Holmestrand kommune, sier Rognli.

– Fantastiske år

Rognli startet sin karriere på THVS som idrettsfaglærer i 2006. Deretter har han gått gradene fra avdelingsleder og studierektor ved studieforberedende utdanningsprogram før han overtok rektorjobben etter Hallvard Larsen i 2013.

– Det har vært noen fantastiske år, og jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke for de mulighetene jeg har fått i Vestfold fylkeskommune og på THVS, avslutter Rognli.

Vestfold fylkeskommune vil så snart som mulig sette i gang prosessen med å rekruttere ny rektor til Thor Heyerdahl vgs.