Åpen skole - Vestfold fylkeskommune '
  • 21. mai. 2015
  • 11. jan. 2018

Åpen skole

Onsdag 24. januar 2018 viser elevene fram sine egne utdanningsprogram på Thor Heyerdahl vgs.

I januar 2014 åpnet skolen dørene for næringsliv, elever og foresatte for første gang. I tråd med skolens visjon om å være åpen og utadvendt er målet med Åpen skole å vise fram skolens mangfold og hva som foregår i skolehverdagen. Skoleåret 2017-2018 arrangeres Åpen skole for femte gang.

Åpen skole skal bidra med verdifull informasjon til elever og foresatte i forbindelse med Rett kursvalg for niende- og tiendeklassinger. I tillegg ønsker skolen å legge til rette for økt samhandling med næringslivet og resten av omgivelsene.

– Jeg syns det er flott å se hvordan elever og ansatte viser fram sine avdelinger. Og ikke minst er det positivt at så mange opplæringskontor er her og informerer og viser seg fram. Det er så viktig for oss, sier rektor Robert Rognli.

Velkommen til oss onsdag 24. januar 2018 kl. 17.00-19.30!

Invitasjon Åpen skole ved Thor Heyerdahl videregående skole

Bilde fra Åpen skole 2017