Leksehjelpen - Vestfold fylkeskommune '
  • 31. mai. 2013
  • 02. aug. 2017

Leksehjelpen

Leksehjelpen er et ledd i satsningen på «Tett på» og «Fullført og bestått».

Leksehjelpen startet opp i august 2010, og har blitt et veldig populært og godt besøkt tiltak.

Hver tirsdag mellom klokka 14.00 og 17.00 er en rekke lærere på plass i kantina. Elevene kan få hjelp spesielt i fellesfagene matematikk, engelsk og norsk. Flere av veilederne er pensjonerte lærere som bidrar med mange års erfaring. Tospråklige faglærere i arabisk og somalisk er tilgjengelige. Kurdisk tilbys ved behov. Miljøarbeiderne er også til stede.

Leksehjelpen er et tilbud for alle elever ved skolen. I tillegg til hjelp med fag, får elevene servert et gratis, varmt måltid tilberedt av elever fra restaurant- og matfag, samt vann og kaffe.

Prosjektleder og kontaktperson for leksehjelpen er miljøterapeut Tonje Nordli. Hun kan kontaktes på e-post tonjen(a)vfk.no eller på telefon 997 38 310.

Velkommen!