Transport - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 06. mai. 2013
  • 20. nov. 2017

Transport

Busstransport:

Vestfold Kollektivtrafikk AS har ansvaret for å tilrettelegge skyssen for elever i den videregående skole i Vestfold som har rett til skyss. For alle andre elever gjelder ordinære reisevilkår for aktuelle transportmidler.

På THVS finner du bussholdeplasser ved hovedinngangen øst for skolen, og langs Hoffs gate, nord for Boligmappa Arena. Disse er merket med rutetabeller.

Les mer om skoleskyss her

Bussoppstillingsplan THVS

Lokalruter i Vestfold

 

Parkering:

Vi har to parkeringsplasser. Ved ankomst fra Elveveien (Rv40) ligger det en parkering til høyre i rundkjøringen inn til skolen, og en til venstre foran skolebygget. Foran skolebygget er det også oppmerkede handikap-, elbil- og gjesteparkeringsplasser.

I tidsrommet klokka 08.00-16.00 på alle virkedager er det parkeringsavgift (20,- dagen) for privatbiler på skolens parkeringsplasser. Motorsykler/mopeder, gjester (inntil fire) og personer med godkjent handikapbevis kan stå gratis på oppmerkede plasser og med gyldige tillatelser. Gjester henter parkeringsbevis i resepsjonen (bilens reg.nr. må oppgis). Elbiler parkerer gratis på hele området. I tillegg er det egne plasser for lading av el- og hybridbiler.

NB! Det er ikke anledning for betalende gjester å benytte seg av gjesteparkeringsplassene. Biler uten gyldig parkeringsbevis fra resepsjonen vil bøtelegges.

Avgiftsparkeringen driftes av Q-Park. Alle henvendelser rettes direkte  til Q-Park Norge.

Det er også parkering i Framparken, som du kommer til ved å kjøre videre forbi skolen og Boligmappa Arena, og til venstre i neste rundkjøring. Det er kun to minutters gangvei herfra til skolen.