Yrkesfaglig - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

Yrkesfaglige utdanningsprogram

Ved Thor Heyerdahl videregående skole tilbyr vi følgende yrkesfaglige utdanningsprogram:

Bygg- og anleggsteknikk

I utdanningsprogrammet bygg- og anleggsteknikk vil du lære hvordan hus settes opp, fra ytterst til innerst, fra grunnmur til tak. Denne utdanningen forbereder deg for et yrke innenfor bygg- og anleggsnæringen.

Elektrofag

Utdanningsprogrammet elektrofag gir deg de kunnskaper som er nødvendige for å ta de sertifikater og fagbrev som kreves for å jobbe innenfor elektrofaget.

Helse- og oppvekstfag

I utdanningsprogrammet helse- og oppvekstfag får du kunnskap om menneskets utvikling og psykiske og fysiske helse, og forberedes til jobber i helse-, omsorgs- og oppvekstsektoren.

Restaurant- og matfag

Utdanningsprogrammet restaurant- og matfag gir en allsidig utdanning som kan brukes over hele verden. Du utdanner deg til et yrke i kreative, spennende og internasjonale miljøer.

Service og samferdsel

Service og samferdsel gir deg mulighet for å arbeide i næringsliv og det offentlige, med salg, sikkerhet og service innen reiseliv, varehandel, IT og transport.

Teknikk og industriell produksjon

På teknikk og industriell produksjon utvikler du kompetanse for arbeid innenfor teknisk industri, skipsbygging, kjemisk prosessindustri, olje og gass, samt alt av kjøretøyer.

Medier og kommunikasjon

Fra høsten 2016 blir medier og kommunikasjon er studieforberedende utdanningsprogram. Elever som begynte på medier og kommunikasjon høsten 2015 eller tidligere, følger gammel ordning.