Vestfold Klima og Energiforum - Vestfold fylkeskommune
Hopp til innhold Hopp til meny
Vestfold Klima- og Energiforum er en møteplass for meningsutveksling, bevisstgjøring og læring i klimaproblematikk og energibruk.
  • Fremtiden er fornybar

    Også i Vestfold vil vi merke en økning i andel fornybar energi. Når GreVe biogassanlegg på Rygg er ferdig vil Vestfold kunne forvandle bl.a. matavfall til biogass - og på den måten redusere utslipp av klimagasser.

    Les mer

AKTUELT

Flere saker

Bygg i massivtre kommer

Redningsselskapet er i første rekke med å bygge yrkesbygg i massivtre i Vestfold – en svært klimavennlig byggemåte. Det nye RS Tunet på Langgrunn i Horten står klart midt i august, med 951 m3 massivtre i yttervegger, innervegger og etasjeskillere.

Les mer

Horten kommune bygger fyllestasjon for biogass

Horten kommune er først ute med å bygge fyllestasjon for biogass til kjøretøy. Dette er den første i et planlagt regionalt nett av fyllestasjoner som skal tilby biogass som drivstoff til offentlige og private lastebiler, varebiler og personbiler.

Les mer

Tanking av biogass

Da er et regionalt nett av tankingsstasjoner for biogassdrivstoff under planlegging vest for Oslofjorden. Fire kommuner har fått 8,5 millioner fra Klimasats-potten til å etablere fyllestasjoner.

Les mer