Vestfold Klima og Energiforum - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
Vestfold Klima- og Energiforum er en møteplass for meningsutveksling, bevisstgjøring og læring i klimaproblematikk og energibruk.
  • Fremtiden er fornybar

    Også i Vestfold vil vi merke en økning i andel fornybar energi. Når GreVe biogassanlegg på Rygg er ferdig vil Vestfold kunne forvandle bl.a. matavfall til biogass - og på den måten redusere utslipp av klimagasser.

    Les mer

AKTUELT

Flere saker

Mobil biovarme til byggeplasser

Det nystartede firmaet Norsk Bio AS har funnet ei ledig nisje i varmemarkedet – mobilitet. Fra en sped oppstart i 2014 har de nå seks enheter for oppdrag på Østlandet.

Les mer

Bygg i massivtre kommer

Redningsselskapet er i første rekke med å bygge yrkesbygg i massivtre i Vestfold – en svært klimavennlig byggemåte. Det nye RS Tunet på Langgrunn i Horten står klart midt i august, med 951 m3 massivtre i yttervegger, innervegger og etasjeskillere.

Les mer

Horten kommune bygger fyllestasjon for biogass

Horten kommune er først ute med å bygge fyllestasjon for biogass til kjøretøy. Dette er den første i et planlagt regionalt nett av fyllestasjoner som skal tilby biogass som drivstoff til offentlige og private lastebiler, varebiler og personbiler.

Les mer