Nettverksbygging om smart energibruk i bygg - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • Tekst og foto: Jon Østgård
  • 25. aug. 2016
  • 16. feb. 2018

Nettverksbygging om smart energibruk i bygg

Vestfold klima- og energiforum flagger energibruk i bygg som et tydelig innsatsområde. Vi starter med en mini-konferanse, og bygger nettverk derfra.

Energibruk i bygg settes på dagsordenen

Det er ingenting som kan hindre Vestfold i å bli ledende på å redusere og effektivisere bruken av energi i den bygningsmassen vi har idag. Det samme gjelder det vi skal bygge i årene framover. Det er opp til alle aktørene som eier eller skal eie og drifte bygg å fokusere på energibruk, og å skaffe seg best mulig kunnskap som de kan anvende.Potensialet er like stort i offentlige bygg som i private næringsbygg eller flerboligbygg.

Vestfold klima- og energiforum vil bidra til dette framover.

Å ha nettverk gjør oss bedre

Vi har ambisjon om å etablere møteplassen hvor sentrale spørsmål blir belyst av de mest kompetente, hvor de beste resultatene presenteres og hvor de de dristigste ideene blir brynet ned til realisme og gjennomførbarhet.

Oppstarten

16. september arrangerer forumet en mini-konferanse hvor det trekkes linjer om hvordan vi skal arbeide for gode framtidsbygg, hvordan innovative holdninger gir nye løsninger og ikke minst hvordan vi tar fatt på opprusting av den bygningsmassen vi allerede har i dag.

Meld dere gjerne på til denne oppstarten i Auditoriet i Statens park i Tønsberg 16. september. Påmelding kan gjøres < her >