Greveskogen videregående skole - Vestfold fylkeskommune
Hopp til innhold Hopp til meny
Gode opplevelser og kunnskap for livet
 • Ulike topptilbud

  På Greveskogen har vi to tilbud til deg som er interessert i ekstra fordypning i enten samfunnsfag eller realfag. Tilbudene har egne søkekoder for skoleåret 2017/18.

  Les mer
 • Grevefestivalen

  Hver vår arrangerer våre musikk- og dramaelever Grevefestivalen. Over en uke spilles ulike forestillinger innen forskjellige sjangre, for å vise fram mangfoldet innen estetiske fag. Festivalen er åpen for publikum.

  Les mer
 • Restaurant Grevinnen

  På Greveskogen har vi vår egen restaurant, Grevinnen. Den blir drevet av våre elever som går på utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag. Åpningsdagene er torsdag og fredag kl. 11 -13.30. Velkommen!

  Les mer
 • Generell studiekompetanse

  Det er flere veier til generell studiekompetanse. På Greveskogen kan du velge mellom utdanningsprogrammene musikk, dans og drama eller studiespesialisering innen realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi.

  Les mer
 • Gode resultater

  På Greveskogen vgs jobber vi systematisk med skolemiljø og frafall. Det gir resultater både sosialt og på eksamen.

  Les mer
 • Mange spennende programfag

  På Greveskogen kan du velge mellom fire ulike utdanningsprogrammer. Vi tilbyr også programfag fra andre programområder, som feks friluftsliv, breddeidrett og visuelle kunstfag.

  Les mer
 • AHT på Greveskogen

  Vi tilbyr tilrettelagt opplæring - arbeids- og hverdagslivstrening - for elever med generelle lærevansker. Opplæringen skal bidra til å selvstendiggjøre elevene for et liv i arbeid, bolig og samfunn.

  Les mer
 • Mange prosjekter på RM

  Elevene på Restaurant- og matfag er engasjert i mange aktiviteter. De laget nylig mat til åpningen av nye Færder vidergående skole. De tar gjerne oppdrag om du trenger noen som kan bistå med mat og servering.

  Les mer
 • Grevemakeriet

  Elevene på AHT har sin egen elevbedrift på Greveskogen. GreveMakeriet både produserer og selger sine egne produkter som omfatter alt fra vafler til porselen og stearinlys.

  Les mer

Aktuelt

Flere saker

Grevefestivalen i uke 13

I uke 13 er det igjen klart for årets Grevefestival på Greveskogen

Les mer

Utplasserte elever i Spania

VI har for tiden fem elever på utveksling i Albir i Spania.

Les mer

Ungdata undersøkelsen for våre elever

På oppdrag fra Vestfold fylkeskommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region sør (KoRus Sør) en kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår i fylkeskommunen.

Les mer

Facebook