Greveskogen videregående skole - Vestfold fylkeskommune
Hopp til innhold Hopp til meny
Gode opplevelser og kunnskap for livet
 • Ulike topptilbud

  På Greveskogen har vi tre tilbud til deg som er interessert i ekstra fordypning i enten samfunnsfag, realfag eller språk. Tilbudene har egne søkekoder for skoleåret 2016/17.

  Les mer
 • Grevefestivalen

  Hver vår arrangerer våre musikk- og dramaelever Grevefestivalen. Over en uke spilles ulike forestillinger innen forskjellige sjangre, for å vise fram mangfoldet innen estetiske fag. Festivalen er åpen for publikum.

  Les mer
 • Restaurant Grevinnen

  På Greveskogen har vi vår egen restaurant, Grevinnen. Den blir drevet av våre elever som går på utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag. Åpningsdagene er torsdag og fredag kl. 11 -13.30. Velkommen!

  Les mer
 • Benjaminprisen

  I 2012 fikk Greveskogens vgs tildelt Benjaminprisen. Den blir tildelt en skole som arbeider aktivt mot rasisme og diskriminering. Et tema som vi hele tiden jobber målrettet rundt.

  Les mer
 • Generell studiekompetanse

  Det er flere veier til generell studiekompetanse. På Greveskogen kan du velge mellom utdanningsprogrammene musikk, dans og drama eller studiespesialisering innen realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi.

  Les mer
 • Gode resultater

  På Greveskogen vgs jobber vi systematisk med skolemiljø og frafall. Det gir resultater både sosialt og på eksamen.

  Les mer
 • Biblioteket

  På Greveskogen vgs har vi et flott bibliotek som blir mye brukt av elevene. Her har vi over 20 000 bøker og dagsferske aviser og tidsskrifter. På biblioteket finner man også ro til å gjøre lekser eller bare slå av en prat med en venn.

  Les mer
 • Mange spennende programfag

  På Greveskogen kan du velge mellom fire ulike utdanningsprogrammer. Vi tilbyr også programfag fra andre programområder, som feks friluftsliv, breddeidrett og visuelle kunstfag.

  Les mer
 • Den europeiske språkprisen

  I 2011 ble Greveskogen vgs tildelt Den europeiske språkprisen. Prisen deles hvert år ut til nyskapende prosjekter som bidrar til å fremme læring av språk. Greveskogen fikk prisen for filmfestivalen Gullgreven.

  Les mer
 • AHT på Greveskogen

  Vi tilbyr tilrettelagt opplæring - arbeids- og hverdagslivstrening - for elever med generelle lærevansker. Opplæringen skal bidra til å selvstendiggjøre elevene for et liv i arbeid, bolig og samfunn.

  Les mer
 • Mange prosjekter på RM

  Elevene på Restaurant- og matfag er engasjert i mange aktiviteter. De laget nylig mat til åpningen av nye Færder vidergående skole. De tar gjerne oppdrag om du trenger noen som kan bistå med mat og servering.

  Les mer
 • Grevemakeriet

  Elevene på AHT har sin egen elevbedrift på Greveskogen. GreveMakeriet både produserer og selger sine egne produkter som omfatter alt fra vafler til porselen og stearinlys.

  Les mer
 • Miljøfyrtårn

  Greveskogen vgs ble som den første skolen i Vestfold sertifisert som Miljøfyrtårn. Sertifiseringen er gjort av Tønsberg kommune, og det innebærer en del miljøkrav til oss som skole. Blant annet er kildesortering et strengt krav.

  Les mer

Aktuelt

Flere saker

Besøk Greveskogens butikk

Denne uka er det Greveskogen vgs som har POP-UP butikk i Tønsberg sentrum.

Les mer

Variert og fin temadag

Tirsdag var det temadag for den forestående innsamlingen til Aksjon Clombia. Selve innsamlingsdagen er fredag 28.oktober.

Les mer

Ta en titt i vår nye brosjyre!

Lurer du på hvilke tilbud og muligheter som finnes på Greveskogen?

Les mer

Facebook