v
MENY

Barnebokbad

Det er mange forberedelser i forkant av en litteraturfestival. I ukene nå i oktober forberedes det til barnebokbad med Lars Joachim Grimstad på Tønsberg og Færder bibliotek den 7. november

Hele 6. trinn på Træleborg skole er i gang med sine forberedelser til barnebokbadet i forbindelse med litteraturuka. Det lages og velges spørsmål i flere runder som settes inn i ulike kategorier. Spørsmålskvadranten består av fire kategorier: Se i teksten, Bruk fantasien, Spør en ekspert og Filosofér!

Enkelte av elevene skal intervjue forfatter Lars Joachim Grimstad på scenen i Blackboxen på Tønsberg og Færder bibliotek om boka Egoland. Den er den tredje i rekken i serien Statsminister Fahr & sønn.

Bildet viser Teddy Fahr sammen med forfatteren. Hvor god statsminister er Fahr for kongeriket Norge? Hva skjer når Søvnterroristen står opp mot statsministeren? Hvordan greier statsministerens sønn Finn og vennene hans å løse alle problemene og mysteriene som oppstår når landet vårt går av hengslene?  Spørsmål som dette og mange andre vil bli stilt underveis på barnebokbadet. Her er det elever og lærere som forbereder seg godt til arrangementet, og en forfatter som ser fram til en tur til Tønsberg i begynnelsen av november for å få snakke om sin nyeste bok på en annerledes måte.

Boka Egoland vant Bokslukerprisen i 2018.