Lytt til tekst
SØK MENY

Søkeprosess

Gå direkte til

Vi søker engasjerte og motiverte medarbeidere.

 

Ledige stillinger og søknadsskjema

 

Slik søker du

Våre ledige stillinger ser du ved å klikke på lenken over. Knyttet til den enkelte utlysning, finner du knappen "Søk på stilling". Den leder deg til vårt elektroniske søknadsskjema.

Elektronisk søknadsskjema

Søknad leveres via vårt elektroniske søknadsskjema - fyll inn og lever/send. Vi anbefaler å skrive søknadsteksten i f eks Word (unngå strekpunkter ol), og kopier deretter inn i søknadsskjema. Søknaden lagres ikke før du har avsluttet med "Send søknad". Mellomlagring er dessverre ikke mulig. 

Pålogging 

Vi anbefaler å benytte innlogging via ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides). Har du søkt stilling hos oss tidligere, ikke opprett ny brukerprofil. Ved første gangs pålogging, kan ansatte, tidligere ansatte/søkere knytte allerede registrerte personalia og CV til sin ID-port. Dette gjøres ved å oppgi tidligere benyttet brukernavn og passord. Ved behov benytt funksjonen «Glemt brukernavn/passord». Har du endret e-post adresse siden sist, ta kontakt. 

Alternativ pålogging for ansatte 

Er du logget på ansattnettet – kan du søke via «Min side» (lenke på Portalen) eller klikk på «Glemt brukernavn/ passord» (øverst til høyre på siden der du søker stillingen). Opplysninger om dine "Personalia" og CV lagres i din brukerprofil under fanen "Meg selv". 

Spørsmål om utfylling av søknadsskjema?

Mona Fedje, tlf 33 34 40 70, e-post: monaf(at)vfk.no eller 
Bente Grorud, tlf 33 34 42 20, e-post: benteg(at)vfk.no 

Søkeprosessen

Du får en e-post som bekrefter at vi har mottatt din søknad. Umiddelbart etter søknadsfristen, vurderes alle søkere. De som er aktuelle for intervju blir kontaktet.

Synes du det tar lang tid, ta gjerne kontakt med oss for å høre hvor vi er i prosessen. Du kan følge med på rekrutteringsprosessen ved å logge deg inn på våre nettsider (oversikten over ledige stillinger) med brukernavn og passord. 

Når prosessen er ferdig, sender vi e-post om at stillingen er besatt.  

Søkerlister

I henhold til offentleglova § 25, utarbeider vi offenlig søkerliste med informasjon om navn, kjønn, kommune og alder på alle søkere til en stilling. Vi praktiserer meroffentlighet, og det er strenge krav for å bli unntatt offentlighet. Ønske om unntak må begrunnes. Dersom ønsket ikke innvilges, får du mulighet til å trekke deg fra prosessen.

Som søker, har du rett til å se utvidet søkerliste som er er unntatt offentlighet. Det er kun du som søker til stillingen som har rett til informasjonen i denne søkerlisten. 

Spesielle dokumentasjonskrav

Ved tilsetting i skolene, stilles det krav om politiattest, jfr. Opplæringsloven §10-9.

Ved tilsetting av helsepersonell, må det legges ved offentlig norsk godkjent autorisasjon etter §§ 48 og 49 i Lov om helsepersonell, og det stilles krav om politiattest, jf Tannhelsetjenesteloven § 3, samt Helsepersonelloven § 20a. 

Mangfold og likestilling

Vestfold fylkeskommune er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke, uansett alder, kjønn, evt. funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vestfold fylkeskommune vektlegger å øke sysselsettingen av unge med nedsatt funksjonsevne.

Tilsetting og prøvetid

Tilsetting i  Vestfold fylkeskommune skjer på grunnlag av de til en hver tid gjeldende lover, tariffavtaler og reglement.
Som hovedregel praktiserer vi 6 måneders prøvetid i Vestfold fylkeskommune.

Nye Vestfold og Telemark 2020

Stortinget har besluttet at Vestfold og Telemark skal danne en ny fylkeskommune fom 01.01.2020.  Med 3800 godt kvalifiserte medarbeidere, blir nye Vestfold og Telemark fylkeskommune en viktig utviklingsaktør og en stor tverrfaglige kompetansebedrift i den nye regionen. Det ligger en forventning om at staten overfører ytterligere oppgaver til fylkeskommunene fra 2020.

 

Lurer du på noe?

Har du spørsmål knyttet til en konkret stilling vi har lyst ut?
Ta kontakt med personene oppgitt i utlysningen.  

Har du generelle spørsmål om rekruttering i fylkeskommunen? 
Ta kontakt med HR-seksjonen tlf 33344000 (sentralbordet).

Får ikke levert søknad?

Spørsmål om pålogging, utfylling og innsending av elektronisk søknadsskjema:

Bente Grorud: 
Send e-post, tlf 33 34 42 20

Mona Fedje: 
Send e-post, tlf 33 34 40 70

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?