Lytt til tekst
SØK MENY

Slik holder du deg oppdatert

Gå direkte til

Vestfold fylkeskommune er tilgjengelig i flere kanaler. Du kan holde deg oppdatert med de viktigste sakene i sosiale medier, på våre nettsider og du kan motta nyhetsvarsler per e-post.
Foto: VFK

Vi i Vestfold fylkeskommune tar kommunikasjon med innbyggere, brukere av våre tjenester og samarbeidspartnere på største alvor. Nettsiden er vår viktigste eksterne kommunikasjonskanal, og her skal all vesentlig informasjon ligge tilgjengelig for alle.

På nettsidene publiseres det jevnlig nyhetsartikler, og du kan få daglige varsler per e-post. Klikk «Abonner på artikkel» på denne siden og skriv inn din e-post adresse, så vil du få med deg siste nytt.

Dialog i sosiale medier

Sakene vi skriver for nettsidene havner også i sosiale mediekanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Samtidig gir sosiale medier en unik mulighet for dialog. Kommunikasjonsseksjonen overvåker de ulike kanalene, og vi svarer så raskt som mulig.

Du må også gjerne engasjere deg i poster som legges ut ved å dele, like eller skrive i kommentarfeltet.

Bilder og video

Høyoppløselige bilder av politikere og administrativ ledelse, samt bilder fra noen av prosjektene vi jobber med, ligger tilgjengelig for nedlasting i vår Flickr bildebank. Ved gjenbruk av bilder, vennligst oppgi Vestfold fylkeskommune som kilde. Dersom navnet på fotograf er gjort kjent, vennligst krediter fotografen.

Youtube-kanalen samles de viktigste videoene. Merk at det også publiseres videoer i sosiale medier som ikke alltid legges på Youtube.

Andre nettsider og kanaler

Vestfold fylkeskommune eier og driver 10 videregående skoler, en skole for sosiale og medisinske institusjoner (SMI), en skole for voksenopplæring (Kompetansebyggeren Vestfold), en folkehøyskole (Skiringssal), Fagskolen i Vestfold, Nettskolen i Vestfold og er involvert i en rekke prosjekter og partnerskap.

Besøk de enkelte nettsidene og prosjektene for å lese mer.

Les mer om nyheter, bilder og grafisk profil på vårt pressesenter

Vestfold og Telemark fylkeskommune

Telemark og Vestfold fylkeskommuner blir én fylkeskommune fra 1. januar 2020. Følg prosessen med å bygge ny fylkeskommune på www.vtfylke.no og på prosjektrådmannsbloggen www.vibyggervt.no

Her finner du blant annet nyheter, møtekalender og saksdokumenter.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?