Lytt til tekst
SØK MENY

BYLIVkonferansen 2019 – BY på livet

Gå direkte til

Velkommen til årets BYLIVkonferanse som arrangeres i Tønsberg 17. – 18. september. På årets BYLIVkonferansen setter vi fokus på hverdagsbyen og opplevelsesbyen, og hva som skal til for å lykkes.
Velkommen til årets BYLIVkonferanse!

Kom og bidra til byliv i Tønsberg

Meld deg på her!

 

På årets BYLIVkonferanse setter vi fokus på hverdagsbyen og opplevelsesbyen.

Hvordan kan vi sammen utvikle byene som livsarena, møteplass og identitetsbærer? Utviklingskraften ligger i et tett samspill mellom kommune, næringsliv, kulturaktører og frivillighet.

Hvilke erfaringer har våre danske naboer med sin satsing på strategisk byledelse? Hvor viktig er samspillskulturen for å lykkes? Disse temaene danner utgangspunkt for en interaktiv dialog.

Bli med og la deg inspirere gjennom aktiv deltakelse på verksteder, kurs og befaringer og hør foredrag fra lokale og nasjonale aktører. Velg mellom seks ulike fordypningstemaer i de parallelle sesjonene.

«Alle som ønsker er velkomne til to aktive og inspirerende dager. BYLIVkonferansen er viktig for alle som jobber med by- og stedsutvikling, både i det offentlige og private. Det gjelder også de som bidrar til levende byer gjennom politikk, private initiativ og frivillig arbeid», sier prosjektleder Solveig Foster-Pilkington.

 

TID: 17.-18. SEPTEMBER 2019           STED: QUALITY HOTEL TØNSBERG 

 

Program | Om foredragsholderne | Praktisk informasjon

 

Siste frist for påmelding er 1. september. Alle deltakere vil få tilsendt egen påmeldingslenke til parallelle sesjoner.

BYLIVkonferansen 2019 arrangeres av BYLIVsenteret i NAL og Vestfold fylkeskommune, i samarbeid med Tønsberg kommune og Tønsberg Sentrum.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?