Lytt til tekst
SØK MENY

Litteraturuka i Vestfold

En litteraturfestival for hele regionen

Litteraturuka i Vestfold har hele Vestfold som sin scene, med arrangementer i alle fylkets kommuner hvert år. Fra nabofylkene er veien svært kort til våre arrangementer. Som arbeidsmotto har vi «lav terskel inn – høy kvalitet ut». Det betyr at vi ønsker å være en litteraturfestival av høy kvalitet, med et bredt tilbud til allmennheten. Vårt mål er å bringe litteraturen og debatten dit folk bor.

Uke 45 er Litteraturuka i Vestfolds faste festivaluke. Slik har det vært siden 1997. Gjennom denne uka arrangerer vi over hele Vestfold. Siden oppstarten i 1997 har Litteraturuka i Vestfold stadig utviklet seg og er i dag en stor og synlig litteraturfestival på vestsiden av Oslofjorden.

Litteraturuka i Vestfold eies og drives av Vestfold fylkeskommune. Porgrammering og gjennomføring gjøres i nært samarbeid med bibliotekene og andre kulturarenaer i fylket. Festivalledelsen og det kunstneriske ansvaret er lagt til Vestfold fylkesbibliotek, som er en del av kultursektoren i Vestfold fylkeskommune.

Blant de faste bidragsytere er Vestfold fylkeskommune, Kulturrådet og alle Vestfolds kommuner. Litteraturuka i Vestfold samarbeider med en rekke aktører innen forlag, bibliotek, kulturhus, videregående skoler, ulike kulturaktører Programpostene kunngjøres fortløpende på Litteraturukas nettside

 

Se Litteraturuka i Vestfold sine nettsider

Følg litteraturuka på Facebook.

Kontakt

Steinar Engeland

Rådgiver

Send e-post

Tlf: 409 14 171

Kontakt

Aase Wivestad

Rådgiver

Send e-post

Tlf: 959 47 525