Lytt til tekst
SØK MENY

Arbeidslivets KulturSeilas

Gå direkte til

Arbeidslivets KulturSeilas er et toårig kulturprogram for private og offentlige bedrifter i Vestfold.
Foto: Christian Berg-Henry

Arbeidslivets KulturSeilas (AKS) er igangsatt og drevet av kulturavdelingen i Vestfold fylkeskommune. Programmet startet i 2005 som et pilotprosjekt med syv vestfoldbedrifter, og inneholder åtte kulturarrangementer i løpet av en periode på to år.

Kulturprogrammet gir de deltakende bedriftene spennende kulturopplevelser innen scenekunst, musikk og litteratur. Vestfold fylkeskommune arbeider hver dag for å bidra til at flere av fylkets innbyggere skal få tilgang til kunst og kultur. AKS er en viktig del av denne satsingen, og bringer kulturen ut til en av arenaene vi oppholder oss aller mest: Arbeidsplassen. Per 1.1.2018 er 34 vestfoldbedrifter med i Arbeidslivets KulturSeilas.

Møte med profesjonell kunst og kultur med fokus på den gode opplevelsen er selve kjernen i programmet. AKS-arrangementene finner sted både i og utenom arbeidstid, i og utenfor bedriftene. Bedrifter tegner abonnement for to år av gangen og får i denne perioden åtte kunst- og kulturopplevelser. Opplevelsene skal ha en bred publikumsappell, være av høy kvalitet og bli presentert av profesjonelle utøvere. Bedriftene som deltar i AKS melder om økt interesse for kunst og kultur, og om økt trivsel blant sine ansattte.  

AKS finansieres gjennom abonnementsavgiftene fra bedriftene, i tillegg til arbeidsressurser fra Vestfold fylkeskommune.

 

Program og mer informasjon på hjemmesidene til Arbeidslivets KulturSeilas

Kontakt

Dag Henrik Skatteboe

Prosjektleder Arbeidslivets KulturSeilas

Send e-post

Tlf: 990 02 440

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?