Lytt til tekst
SØK MENY

Larvik Poesifestival 2018

Vestfold fylkeskommune og Larvik kommune har gleden av å igjen invitere publikum til Larvik Poesifestival. Sett av helga 8. – 10. juni!

Poesien omslutter livene våre. Den er på TV, på bilradioen, i boka, på kino, i heisen. Også på Larvik Poesifestival skal vi få møte den i ulike former og formater.

Film med poetisk uttrykk

På årets festival løfter vi for første gang frem filmer inspirert av poesi og poeter, eller som er laget med et spesielt poetisk uttrykk. Filmene tar oss med til fem  verdensdeler og introduserer oss for poesifilmens mangfold i form. Vi presenterer både de største navnene i verden i dag, én virkelig poesifilm-legende og de mer skjulte filmperlene.

Variert program

Som alltid byr vi på en rekke flotte forfattere og opplesninger. Det blir debatt og konserter, slam-poesi og poesigudstjeneste, utstilling og seminar. Og ikke minst blir våre scener igjen fylt av fabelaktige publikummere som er nysgjerrige på poesien.

Noen har levd med diktene et langt liv, mens andre akkurat nå gjør sine første oppdagelser i denne forunderlige verdenen av ord, toner og bilder.

Vel møtt!
 

Se programmet