Lytt til tekst
SØK MENY

Prosjekt Vekstetablerere

Gå direkte til

Prosjekt Vekstetablerere er del av handlingsplanen for regional plan for verdiskaping og innovasjon. Prosjektet finansieres av fylkeskommunen og skal bidra til å øke verdiskapingen i næringslivet i Vestfold.

I Vestfold finner du bedrifter som er verdensledende innenfor havteknologi, romteknologi, helse, fintech, oiltech, handel og mye mer. I tillegg er Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Vestfold og teknologinkubatoren Silicia lokalisert på Bakkenteigen, samt flere gründerhus rundt om i fylket.

Gjennom Prosjekt Vekstetablerere tilbys rådgiving til bedrifter med vekstpotensial og ambisjoner, enten bedriften er nyetablert eller er en bedrift som trenger hjelp til å komme videre eller å snu en trend.

Tilbudet er gratis og to-delt:

  • Standard: Inntil 10 timer rådgiving. Iht. gitte kriterier og tilgjengelig kapasitet
  • Utvidet: Inntil 50 timer rådgiving. Iht. gitte kriterier, tilgjengelig kapasitet & Mentoravtale

Prosjekt Vekstetablerere bistår med råd og tips med kapitalisering, strategi, organisasjonsutvikling, prosjektstyring, forskning og innovasjon, salg og markedsføring, produksjon og logistikk, dokumenter/maler eller som en sparringspartner.

Tilbudet er for bedrifter med:

  1. Forståelig forretningsmodell
  2. Vekstambisjoner og vekstpotensial
  3. Spennende teknologi, forretningsmodell eller kremmer
  4. Lokalisert i Vestfold eller ønsker å lokalisere seg i Vestfold
  5. Etisk rammeverk (jmf. Vestfold Fylkeskommune)
  6. Mentorerbare (gjelder for utvidet tilbud)
  7. Kategorier: Nyetablerte med 2+ ansatte og etablerte små og mellomstore bedrifter (SMB) med 5-20 ansatte (ikke absolutt krav)

Alle selskaper, uavhengig av bransje, som er lokalisert eller med ambisjon om å lokalisere seg i Vestfold kan be om bistand. Prosjekt Vekstetablerere avgjør om anmodningen om bistand kan imøtekommes.    


Mer om Prosjekt vektetablere


Noe for din bedrift?

Ta kontakt med:

Harald Østerberg
haraldo1(at)vfk.no
Tlf: 99 256 878

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?