Lytt til tekst
SØK MENY

Våre samarbeidspartnere

Gå direkte til

85 % av våre lærlinger er tilknyttet et opplæringskontor.

Oversikt over opplæringskontorer i Vestfold

I denne oversikten vil du få en liste over opplæringskontorer som er hjemmehørende i Vestfold, samt en liste over opplæringskontorer fra andre fylker med godkjenning i Vestfold. Oversikten viser hvilke fag det enkelte opplæringskontor er godkjent for å gi opplæring i. Du vil også finne kontaktinformasjon til opplæringskontoret.  

Se oversikt her:  Opplæringskontorer

Vestfold fylkeskommune har god og tett oppfølging av opplæringskontorene. Ønsker du å vite mer om samarbeidet kan du lese det i  Prosedyre for veiledning og oppfølging av opplærlingskontorene.

Vestfold fylkeskommune har også laget en Årsplan 2018 for samarbeidet mellom opplæringskontorene og fagopplæring

 Under fanen Bli lærebedrift vil du finne mer informasjon om prosessen rundt å bli godkjent lærebedrift, medlemsbedrift eller opplæringskontor i Vestfold fylkeskommune.

Oppfølgingstjenesten

Oppfølgingstjenesten har i oppgave å følge opp ungdommer mellom 15 og 21 som er falt utenfor skole eller arbeid. Du kan lese mer om om det her

Pedagogisk psykologisk tjeneste (PPT)

PPT skal hjelpe ungdom med å gjennomføre videregående opplæring. PPT har samtaler med ungdom som sliter med sin opplæring. PPT utreder vansker og vurderer behov for tilrettelegging/ spesialundervisning og videre hjelp. Les mer om PPT her

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?