Grevefestivalen i uke 11

Elevene øver til Grevefestivalen
I uke 11 braker det løs for vår årlige arrangementsuke Grevefestivalen. Kjøp billetter og kom å se våre flotte elever i aksjon!

Hele uka i gjennom er det teater og musikk i høysetet på Greveskogen vgs, og variasjonen er stor. Her finner du noe for enhver smak.

Våre elever fra musikk og drama har jobbet hele skoleåret med å finpusse sitt repertoar, og totalt seks ulike forestillinger tilbys.

Les mer på Grevefestivalens egne hjemmesider.  Der kan du også kjøpe billetter.

Forestillinger

UNPLUGGED

Konsert og middag med solisten i fokus. Vår aller mest eksklusive kulturopplevelse. Her får du tre retters middag laget og servert av Greveskogens Restaurant, – og matfagselever i Grevinnen restaurant. Til dette kommer en vakker, tredelt intimkonsert med solisten i fokus.

Vises og spises i Grevinnen 15. og 16. mars kl. 18.00

Tapas tallerken som inneholder:

Kjøttboller i salsa saus

Hjertesalat fylt med røkt laks, rødløk, rømme og dillvinaigrette

Hvitløk og koriander marinert kyllingfilet på spyd

Dadler med bacon

Chorizo og Manchego

Urtestekte poteter

Focaccia, oliven og aioli

Allergener: egg, gluten, melk, fisk, sennep

Tapas dessert

4 smaksrike munnfuller

Drikke

Mineralvann/huset eplemost. Kaffe/te til desserten

PLUGGED

Denne konserten er en arena der elevene får vise frem resultatet av ferdigheter de har jobbet med siden de begynte på musikklinja. Her vil solister og band stå frem i stort format med stort band, blåserrekke og kor.

Vi har i år latt elevene velge blant rockens mer samfunnsengasjerte tekster og dere kan forvente dere en hardtslående konsert på flere plan.

I tillegg har konsertscenen vår fått en gigantisk oppgradering av lysriggen så det blir også et visuelt spektakulært show.

Vises i aulaen 17.mars kl. 17.00

FRA TEKST TIL SCENE

Elevene ved Greveskogen vgs har hatt tekstkonkurranse med utgangspunkt i sitatene: «Ikke vær et ett – tall på jorden, bry deg om flokken din.» (Per Fugelli) og «Vær deg selv nok.» (Henrik Ibsen) hentet fra Peer Gynt.

De beste tekstene har dramaelevene i 3mda selv tolket og jobbet med å utvikle til sceniske visninger. Resultatet av fra Tekst til scene vises som en hel forestilling.

Regi: Lillan Strand og Jørunn Stormorken

Vises på rom 132 15.mars kl. 17.00.

UNDER HAVET

Den lille fisken Sløra synes det er underlig at det er så mye plast i havet, og dumt at fiskene tror det er mat. Dette sender henne ut på eventyr der hun møter mange utfordringer. Kan hun få tak i havdronningen, og vil havdronningen ha et svar? Kan fiskene få menneskene til å slutte å kaste plast i havet?

Velkommen til 1MDAs barneforestilling som tar opp et viktig miljøproblem.

Regi: Heidi Germann

Vises på rom 132 lørdag 17.mars kl. 12.00 og 13.30.

THE FOUR ELEMENTS

Danseforestillingen The Four Elements, tar deg med på en stemningsfull reise gjennom naturens kraft og magi. I møte med mennesket settes de fire elementene jord, luft, ild og vann på prøve, og jorda kommer i ubalanse.

Forestillingen berører temaer som utenforskap, indre og ytre maktkamper, sprudlende glede, livskraft og energi.

Dette formidles gjennom et bredt spekter av dansesjangre, blant annet musikaldans, moderne, lyrisk jazz og klassisk ballett.

Regi: Irene Brandvold

Koreografi: Irene Brandvold og danserne

Vises på rom 132 12.mars kl. 19.00.

MACBETH

Macbeth av William Shakespeare – en thriller om maktbegjær

Lider ekteparet Macbeth av posttraumatisk stress-syndrom, og har de samtidig sterke, psykopatiske trekk? Svarer vi ja på det, kan dette stykket være overraskende moderne, og kanskje også aktuelt på en annen psykologisk, interessant måte i dag, enn på 1600-tallet da det ble skrevet.

Dramaelevene i 2.klasse har bearbeidet og modernisert stykket til første halvdel av 1900-tallet. Sverd er byttet ut med pistoler, fakler med lommelykter og hester med biler.

Musikken i stykket er fremført av musikkelevene i 2.klasse, som også bidrar til å holde spenningen oppe gjennom thrilleren om seriemorderen Macbeth og hans «partner in crime», Lady Macbeth.

Riv deg løs fra Netflix, og se en annerledes thriller på Greveskogen vgs i mars!

Regi: Camilla V. A. Hellern

Musikk: Dag Einar Eilertsen

Koreografi: Irene Brandvold

Vises i aulaen 13. og 14.mars kl. 18.00.

Velkommen til en estetisk uke på Greveskogen vgs! KJØP BILLETTER!

Alle forestillingene har i tillegg egne skolevisninger på dagtid.