Vikarpool for deltidsansatte

Gå direkte til

Hovedutvalget for utdanning har vedtatt at det skal opprettes en vikarpool for lærere som ønsker vikaroppdrag i de videregående skolene i Vestfold.

Poolen registrerer vikarbehov i fagene naturfag, religion, geografi, norsk, matematikk og språkfagene engelsk, tysk, fransk og spansk. Ønsker du å være vikar må du registrere deg her.

Registreringen starter 02.03.17.

Målet med ordningen er at skolene skal få lettere tilgang på kvalifiserte vikarer. Det skal bli enklere å registrere seg som vikar.

- Jeg er veldig glad for at vikarpoolen kommer på plass allerede nå, og det viser hvordan politiske ideer kan bli realitet i Vestfold. Jeg har troen på at vikarpoolen vil sørge for en mer fleksibel og pålitelig metode for bruk av vikarer, til det beste både for elever og lærere, sier leder for hovedutvalget for utdanning, Bjørn-Kristian Svendsrud.

Fylkeskommunen vil godkjenne vikarer som registrerer seg. De godkjente vikarene legges i vikarpoolen som alle skolene har tilgang til. Skolene tar kontakt med aktuelle kandidater når de har ledige oppdrag.

Det er bestemt at poolen skal lanseres i to faser. I første fase åpner vi registreringen for deltidsansatte i Vestfold fylkeskommune, det skjer altså 2. mars. Lanseringen for personer utenfor VFK skjer på et senere tidspunkt.

Vikarpool har en egen side i Portalen hvor du kan lese mer om ordningen.

HER kan du registrere deg.

 

Spørsmål rettes til Eidy Gustavsen, rådgiver i utdanningsavdelingen, telefon 971 13 828, e-post eidyg@vfk.no