Juleavslutning 2017

Gå direkte til

En god jul og et godt nytt år ønskes alle elever og ansatte!

Elever og ansatte var i dag samlet til årets juleavslutning

Tradisjonen tro startet avslutningen år med grøtservering organisert av restaurant-og matfag og kokk -og servitørklassene. Disse elevene står opp grytidlig hver jul for å lage ekte hjemmelaget julegrøt til hele skolen, noe både elever og ansatte vet å sette pris på.

Musikalske innslag og konkurranse i julens tegn

Uten musikk blir det ingen god avslutning. I år som i fjor bestod de musikalske innslagene av både elever og lærere. Her ble det både allsang ledet av lærerkoret og gitarsolo av Domantas Bartisius. I tillegg fikk publikum testet sine sangferdigheter i årets musikkquiz der man kunne sanke poeng til klassen sin ved å fortsette sangen der musikken stoppet. 1HOA gikk av med seieren og vi gratulerer!

Rektor oppsummerer høsten 2017

Høsten 2017 har vært et godt halvår på Holmestrand vgs. Skoleåret startet med tidenes første egne skolefestival arrangert av de ansatte ved skolen. Rom 120 har blitt til en populær sosial sone, vi har fått havregrøtservering til frokost to dager i uka og det har vært innsamlingsrekord for aksjon Peru. 1STA samlet i gjennomsnitt inn mest pr. elev og kan kose seg med pizza og brus for hele klassen en gang på nyåret.

Vi ser frem imot et godt 2018

Holmestrand vgs satser på elevmedvirkning. Fem elever og fire voksne deltok på årets Ung i Vestfold-konferanse. Av resultatene fra dette og den store årlige elevundersøkelsen skal vi nå fokusere på tilbakemeldinger fra elevene for å skape en enda bedre skolehverdag for alle våre elever i 2018. Dette gleder vi oss til!

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god jul og et godt nytt år!
Benytt anledningen i julen til å slappe godt av. Ta vare på hverandre og lad opp til et godt 2018. Vi sees igjen onsdag 3. januar!