Noe å glede seg over!

Gå direkte til

I dag markerte Holmestrand VGS verdensdagen for psykisk helse hvor det ble fokus på påde det å glede andre og seg selv i hverdagen.

Besøk fra barnehjemmet i Peru

Etter en innledning av rektor og elevrådsleder, Kaia Linnerud, startet temadagen med informasjon om det årlige prosjektet "Prosjekt Peru" der elever ved Holmestrand VGS faktisk er med å drifte et helt barnehjem i Peru. Lærer Aina Gudvangen og Kjartan Kielberg Øverås fra 2STB fortalte om prosjektet. I tillegg fikk vi besøk av styreren av barnehjemmet, Martha Samame Correa, som takket for innsatsen til elevene.

"Noe å glede seg over"!

Slagordet for årets verdensdag for psykisk helse er for2017 "Noe å glede seg over". Dette ble markert ved arbeid klassevis der elevene fokuserte på hverdagsgleder og hvordan man kan glede andre og seg selv. På denne måten tar vi vare på vår psykiske helse. Utgangsbilletten til neste økt var et lite kort der elevene svarte på dette spørsmålet: "Hva vil du gjøre mer av framover som kan glede deg selv eller andre". Alle kortene ble hengt opp på en vegg i gangen som en påminnelse om de små tingene vi alle kan gjøre.

Klassedikt

Arbeidet klassevis innebar også å lage et klassedikt som startet med "Jeg blir glad når...". Alle elevene i klassen skrev en linje på diktet som ble fremført i fellesøkta i Høyanghallen etterpå.

 

Volleyballtturnering

Etter lunsj med gratis baguetter til alle var det klart for volleyballturnering. Her ble det hard konkurranse. På grunn av litt knapt med tid på slutten, vil finalen av turneringen finne sted førstkommende onsdag i studieøkta. Vel møtt til en spennende finale!