Dekker til fest!

Det lukter veldig godt i gangene om dagen. I tre uker til ende inviterer RM- og KS-elevene ungdomsskoleelever til skolen for å dekke til fest!

Fornøyde lærere, elever og gjester

 

Det lages varierte menyer med gode råvarer der alle er med for å oppnå et velsmakende og hyggelig resultat. På menyen står det blant annet hjemmelagede lammepølser, krydderbakt laks, ovnsstekt svinekam og kyllinglår og mye godt tilbehør og desserter. Våre elever er hele tiden med som lærere og veiledere for ungdomsskoleelevene. Vi kan melde om fornøyde verter og gjester disse travle dagene. Vi får besøk fra hele 12 klasser fra Sande, Hof og Gjøklep!

En staselig smak av Vestfold

Målet for dagene er å lage en smak av Vestfold ved å bruke tradisjonelle råvarer med en moderne vri. I tillegg til å lage maten som spises, må elevene dekke opp til et festbord som står i stil til det som lages.

Samarbeid med næringslivet

Representanter fra næringslivet er også på plass for å bistå elevene med nyttig og spennende kunnskap. Skolen får besøk av representanter fra Nortura, Servitørlauget, Vestfoldkokkenes Mesterlaug, Opplæringskontoret for salgs- og matbransjen og OKRM Vestfold og Buskerud. I tillegg bidrar blant annet Buketten i Holmestrand med blomster til oppsatsene.