Transport- & Logistikkarbeider

Gå direkte til

Vi kan hjelpe deg med å ta fagbrev som Yrkessjåfør eller Logistikkmedarbeider

Informasjon, priser og påmelding

Start Januar (Vg2 Transport og Logistikk)
Tid

Undervisning 2 dager i uka over et halvt (1/2) år.

Undervisningstiden er fra kl 0820 - 1530.

Slutt Eksamen i juni.
Sted Nordbyen 40, Tønsberg (på Korten).

Priser og påmelding

 

Opplæringsløp

Som elev er det et krav om forkunnskaper ved at du har bestått programfaget Vg1 Service- og samferdsel eller Vg1 Teknisk og industriell produksjon.

Privatister/praksiskandidater må ha på plass en vurdering av hvilke fag de eventuelt mangler for å kunne starte.

Uavhengig om du er elev eller privatist/praksiskandidat, følger du undervisningen i samme klasse hele veien.

Slik jobber vi

Hos oss får du teoriundervisning to dager i uka på dagtid. Privatister/praksiskandidater kan velge å kun følge en dag hvis ønskelig. Vi holder på hele skoledager med variert teorigjennomgang kombinert med praktisk trening på det som er nødvendig.

Siden elevstatus betyr at du får standpunkkarakter,  vil det være tester og innleveringsoppgaver som skal gjennomføres for å få vurdering i fagene.

I tillegg til teoriundervisning må du delta på kurs som fylkeskommunen arrangerer, blant annet truckopplæring.Dette vil foregå hos vår samarbeidspartner på truckopplæring og gjennomføres som to ukers sammenhengende kurs som avsluttes med kompetansebevis for bestått på Motvektstruck klasse T1-T2-T3-T4-T5

Hvis du har godkjent elevstatus, og består alle krav som Vestfold Fylkeskommune setter, kan det være muligheter for å få støtte til å ta sertifikat på enten buss (D) eller lastebil (C). Dette forutsetter fullført og bestått Vg2 teori hos oss.

Eventuelle fellesfag kommer i tillegg dersom du har behov for det. De dager fellesfag skal avholdes er noe som planlegges sammen med vårt Servicekontor når de vet hvilke behov som skal dekkes.

Praksis

Som praksiskandidat/privatist må du ha minimum 5 års relevant praksis før du kan avlegge den praktiske fagprøven.

Som elev kan du bli lærling med 2 år i bedrift hvor du får din nødvendige praksis etter endt teoriopplæring. Dette gjøres i så fall i samarbeid med opplæringskontoret for transport og logistikk i Vestfold.

Eksamen

Elever skal opp til en tverrfaglig teorieksamen som karaktersettes. Det er skolen som melder deg opp til denne eksamen. Du må møte som avtalt, forberede deg og gjennomføre etter skolens retningslinjer.

Er du privatist/praksiskandidat er du selv ansvarlig for å melde deg opp til nødvendige eksamener for å få fullført løp. Dette kan vi på skolen hjelpe deg med, men du må selv utføre dette og betale samtidig med oppmeldingen.

Video

 

Ta kontakt med vårt servicekontor for mer informasjon på

telefon: 33309300 eller på e-post: post@kompetansebyggeren.no

Publisert: 27.11.2017

Oppdatert: 28.02.2018