Gå direkte til

Liten skole, store muligheter.
Foto: Johan Riksfjord

Melsom videregående skole ligger vakkert til i Melsomvik i Sandefjord kommune. Inneværende skoleår går det 250 elever her. Skolen har studentbolig og fine friluftsarealer med blant annet store grøntarealer, skog og badestrand.

Hilsen fra Rektor

Velkommen til Melsom videregående skole!

Undervisningen på Melsom vgs. preges av trivsel og kvalitet! Vi gjør alt vi kan for at du som elev skal oppnå gode resultater - i et trygt læringsmiljø. Som rektor garanterer jeg deg og dine foresatte dyktige og omtenksomme lærere.

Med en av Norges flotteste skoleeiendommer med skog- og landbruksarealer, store grøntarealer, egen strandlinje og kyststier som ramme for skolen, ligger forholdene godt til rette for sunne aktiviteter, trivsel og læring.

Naturbruk med fordypning i hest og landbruk, Studiespesialisering med toppidrett hest innenfor sprangridning og dressur samt Medier og kommunikasjon er skolens tre utdanningsprogrammer.
Uansett hva du velger får du generell studiekompetanse etter tre år!

Melsom vgs. er Norges desidert største hesteskole! Skolen har egne hester til bruk i undervisningen, og vi eier og driver landets største hesteanlegg. Vi har lærere med lang erfaring og trenere som er og har vært landslagstrenere.

Skolens undervisning i landbruksfag drives av profesjonelle lærere i et av Vestfolds mest moderne melkefjøs - med om lag 200 dyr.

Og velger du Medier og kommunikasjon, kan jeg love deg kanskje Vestfolds mest erfarne og dyktige medielærere, som driver sin undervisning i skolens nye og moderne mediefasiliteter.

Vi er her for deg; velkommen til Melsom vgs.!

Roar Jenshagen

Ansatte

Klikk på knappen under for å se en liste over skolens ansatte og deres kontaktinformasjon.

Ansatte

Organisasjonskart

Klikk på knappen under for å se skolens organisering. Kontaktinformasjon til den enkelte ansatte, ligger under avsnittet "Ansatte".

Organisasjonskart