Hilsen fra rektor

Gå direkte til

Hjertelig velkommen til Re videregående skole.

Jeg håper du finner informasjonen du trenger på vår hjemmeside, ellers vil jeg gjerne at du tar kontakt med oss.

Re videregående skole skal være et godt sted å lære og være. Vi er opptatt av at alle våre elever trives, og at de gjennom det også lærer mer. Trivselsdagen, hei-uka, samlende aktiviteter som allsang og tautrekking er blant noen av aktivitetene som går sin gang gjennom året. På skolen ser vi hverandre, har respekt for hverandre, viser engasjement og føler trygghet. Viktige verdier som bidrar til at vi har rekordlavt frafall, og at de fleste av våre elever fullfører og består.

Skolen tilbyr videregående utdanning innenfor områdene studiespesialisering, idrettsfag, bygg- og anleggsteknikk og helse- og oppvekstfag. I tillegg tilbyr vi toppidrettsfaget for alle våre elever, uavhengig av hvilket utdanningsprogram eleven går på. Vi kan by på et fantastisk idrettsanlegg med mange fasiliteter: Ramneshallen, Vålehallen, utendørs kunstgressbane, Meny arena (innendørs kunstgressbane) og lysløype med gapahuk.  Skolen ligger i naturskjønne omgivelser med egnet terreng for gåturer, løping, sykling og ski.

Skolens elevmasse har vokst betraktelig de siste årene, høsten 2015 ønsket jeg hele 758 elever velkommen til skolen. Utbygging ble derfor nødvendig og våren 2017 stod vårt nye og innbydende bibliotek og nye, fine klasserom klare til bruk. Høsten 2017 tok vi også i bruk ny gymsal og ballhall.

Hos oss skjer det mye spennende hver eneste dag, og jeg oppfordrer dere til å klikke innom de enkelte utdanningsprogrammene for mer informasjon.

Hilsen

Cecilie Langklep Bjørnøy

Rektor