Idrettsfag

Gå direkte til

Ønsker du å kombinere utdanning og idrett?

Re videregående skole har siden 1983 hatt et idrettsfaglig tilbud til sine elever. I dag har vi ca 180 elever på utdanningsprogrammet for idrettsfag.

Vi er nå en av landets største videregående skoler med et idrettsfaglig tilbud.

Utdanningsprogrammet Idrettsfag gir generell studiekompetanse og muligheter for videre studier ved høgskoler og universiteter.

Skolen disponerer mange flotte idrettsanlegg. Vi er rundt 20 idrettsfaglærere som til sammen underviser i mange idretter.

Re videregående skole er kjent for sitt gode læringsmiljø og elevene trives godt.

Programfag er spesielle fag for det utdanningsprogrammet og programområdet du velger. I utdanningsprogram for idrettsfag har vi 4 felles programfag.

Dine mål og muligheter

Opplæringsløp

Første året på idrettslinja har du 5 fellesfag (norsk, fremmedspråk, matematikk, naturfag og engelsk) i tillegg til 2 programfag (aktivitetslære 1 og treningslære 1) og 1 valgfritt programfag (toppidrett eller breddeidrett).
Andre året har du 6 fellesfag (norsk, fremmedspråk, matematikk, samfunnsfag, geografi og historie) i tillegg til 4 programfag (aktivitetslære 2, treningslære 1, idrett og samfunn og treningsledelse 1). Du skal også ha 1 valgfritt programfag (toppidrett, breddeidrett, friluftsliv eller evt. fag fra studieforb. utd.prog.).
Tredje året har du 3 fellesfag (norsk, historie og religion) i tillegg til at du fortsetter med aktivitetslære 3, treningslære 2, idrett og samfunn og treningsledelse 2 +3. Du har også valgfritt programfag som kan være toppidrett, breddeidrett, friluftsliv eller evt. fag fra studieforb. utd.prog).

Felles programfag
Valgfritt programfag
Idrettsfag med toppidrett
Informasjon om valg av fag
Nyttige lenker

vilbli.no

Kontakt studierektor ID

Telefon: 33 30 66 36

Studierektor ID