Gratulerer til Reelys UB!

Reelys UB med prisen for beste forretningsplan! Foto: G. Amundsen.
Reelys UB vant prisen for beste forretningsplan under Vestfold-mesterskapet for ungdomsbedrifter. Onsdag 14. mars er det fylkesmesterskap for BTV-regionen - lykke til!

Onsdag 14. mars går altså turen videre til Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Buskerud, Telemark og Vestfold. Vi ønsker Reelys UB lykke til i Skien! Følg arrangementet på nett via streaming!

Fylkesmesterskapet for Vestfold ble avholdt 8. mars. Ungt Entreprenørskap Vestfold delte ut priser for beste logo, markedsføring, reklamefilm og forretningside for de åtte nye bedriftsideene.

Lampen ReelysReelys UB er en ungdomsbedrift med 4 elever fra 4S og 2 elever fra salg, service og sikkerhet. De har et produkt de håper vil inspirere Norge til å tenke mer miljøbevisst! Reelys er laget av en lyspære og en vinflaske - en helt unik lampe som man kan stole på er laget miljøbevisst!

Skolen gratulerer Reelys UB som vinner av kategorien for beste forretningsplan. Rektor Harald Møller sier at det er flott at våre elever tok hjem akkurat denne prisen: en god forretningsplan er alltid viktig og ofte en forutsetning for å lykkes med en bedrift.

Gratulerer også til lærerne Olav Frøysnes og Gro Amundsen, som har fulgt elevene hele veien!