Vellykket internmesse overstått!

Gå direkte til

Flott messe med entusiastiske elever og stor bredde blant forretningsidéene!
Torsdag 8. februar var det intermesse for ungdomsbedrifter på skolen. Årets internmesse ble et vellykket arrangement. Elevene presenterte mange spennende forretningsidéer!

SVGS var vertskap for frokostmøtet til Sandefjord Næringsforening. 90 representanter fra det lokale næringsliv kom for å delta på møtet og for å oppleve årets ungdomsbedrifter i Forum. Elever fra Ungdomsbedriften «Finn Frem UB» holdt et innlegg på møtet. Her presenterte elevene sin ungdomsbedrift. De fikk god respons fra et stort publikum på sin presentasjon.

Vi har 19 ungdomsbedrifter i år. 9 bedrifter fra studiespesialiserende vg 2 og 10 bedrifter fra salg, service og sikkerhet vg 2 (4S og 2SSB). Det var stor bredde i forretningsideer og det var mange entusiastiske elever som med stort engasjement, viste frem sine bedrifter for publikum. Alle bedriftene måtte i tillegg holde en pitch foran en jury. Med dette deltok de i konkurransen «Beste pitch».

6 jurydommere fra næringslivet var i gang under messen. De kåret vinnere av konkurransekategoriene «Beste pitch» og «Beste utstilling». Adrenaline UB vant begge kategoriene. Dette er en engasjert gjeng fra Service og Samferdsel som utvikler og produserer tøffe klær. De hadde en proff og gjennomarbeidet stand på messen. I tillegg ble det utdelt premier til kategorier hvor elevene har fått forhåndsvurdert sitt materiale.

Berrysoda UB vant kategorien «Beste Kundeopplevelse på nett». Ungdom for Ungdom UB vant kategorien «Beste Sosiale Entreprenør». «Beste Markedsføring» vant Sportswear UB. Kategoriene «Beste logo» og «Beste forretningsplan» vant Reelys UB og «Beste Reklamefilm» gikk til bedriften Vision Films UB.