Håper russerevyen videreføres

Gir 10.000 kroner av «Safaruss»-overskuddet til neste års russekull.

«Vi er nå på leting etter noen som har lyst til å videreføre tradisjonen med russerevy på THVS. Har du lyst eller vet du om noen»?

Sånn starter thvgsrusserevy sitt innlegg på Instagram. Etter tre års revyopphold, tok avgangselevene 2017-2018 skikkelig tak og fylte scenen i Kon-Tiki med sketsjer og annen revymoro.

– Revy er positivt for russen, og vi har hele tiden ønsket at russerevyen skulle bli en tradisjon for skolen. Derfor involverte vi også noen Vg2-elever som vi håpet kunne overta stafettpinnen neste skoleår, forteller Anne Marthe Melberg.

Nye arvtagere

Sammen med Juliane Øverby og Sebastian Lund ledet hun årets revygjeng bestående av totalt 42 russ fram til fullsatt sal og terningkast fire i Østlands-Posten. Med minimal revyerfaring snekret de sammen den Animal Planet-inspirerte forestillingen med de tre hovedrollene Luni, Zulu og Gekko som oppdaget THVS og russen for første gang.

Nå har trekløveret startet jobben for å få avgangselevene kommende skoleår til å plukke opp revy-stafettpinnen.

– Vi har lyst til å gi 2000-kullet 10.000 kroner av overskuddet til en kickstart på prosjektet. Det tror vi vil være til stor hjelp, sier Melberg.

– Ta kontakt

Hun oppfordrer elevene til å ta kontakt enten på Facebook eller Instagram.

– Russerevy er virkelig å anbefale, og vi er tar gjerne en uforpliktende prat med elever som er nysgjerrige på revyprosjektet, avslutter Anne Marthe Melberg.