Ny e-post og pålogging

Gå direkte til

Alle elever får ny e-postadresse og ny pålogging/nytt brukernavn fra skolestart 2019-2020.

Som en del av sammenslåingen av Vestfold og Telemark fylkeskommune får alle elever ny e-postadresse og ny pålogging/nytt brukernavn fra skolestart 2019-2020.

Hvordan logger jeg meg på PC-en ved skolestart?

Rett før skolestart får du en SMS med informasjon om pålogging og passord som du skal bruke for å logge deg på PC-en. Hvis du ikke mottar SMS, ta kontakt med servicedesk IKT (i 4. etasje) ved skolestart.

Kopiering av OneDrive til din nye brukerkonto er i gang slik at du vil ha alle filer tilgjengelig på din nye bruker til skolestart. 

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får logget meg på?

Hvis du er sikker på at du har skrevet riktig brukernavn og passord, kontroller at du er koblet til nettverket «VTFK». Det finner du ved å klikke på ikonet for nettverk nederst til høyre på skjermen. 

Hvem kan jeg spørre om hjelp til pålogging?

Har du spørsmål om pålogging eller annen bruk av PC-en, tar du kontakt med kontakt-/faglærer eller med servicedesken (IKT) på skolen.

Hvordan logger jeg meg på itslearning?

Logg på med brukernavn og passord som du har fått tilsendt på SMS. Det består av de tre første bokstavene i navnet ditt og fødselsdatoen din. 

Begrenset lagring 2. - 19. august:

Fra 2. august og frem til skolestart, kan påloggingen du har brukt tidligere kun benyttes til å logge på PC-en. Endringer i filer eller opprettelse av nye filer etter 2. august kopieres ikke over til ny bruker. Det betyr at du må benytte et annet lagringssted som en minnepenn, frem til du logger deg på med din nye bruker ved skolestart.

 

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?