Nytt år - nye treningsmuligheter

Gå direkte til

Aktiv Larvik starter opp igjen med basistrening på THVS tirsdag 9. januar.

Lyst til å komme i gang med treningen på det nye året? Da har du muligheten nå. Hver tirsdag klokka 15.45-16.45 tilbyr Aktiv Larvik basistrening i den store dansesalen i 3. etasje.

– Basistrening er helt grunnleggende trening som bidrar til at kroppen fungerer godt i hverdagen, både fysisk og mentalt. Jeg garanterer at det vil føles godt etterpå, sier instruktør Ellen Hansen.

Treningstimen er åpen for alle ungdommer fra 16 år, både jenter og gutter, og det kreves ingen forkunnskaper for å bli med.

– I løpet av økta får en trent hele kroppen gjennom ulike øvelser som utfordrer både styrke, puls, mobilitet, stabilitet og balanse. Øvelsene tilpasses så alle kan mestre og få utbytte av timen på sitt nivå, forteller Hansen.

Litt mer om timen

• Stasjonstrening med 30 til 45 sekunders intervaller på en stasjon.
• Fokus på mestring
• Treningen skal være lystbetont
• På noen stasjoner er det styrkeøvelser og på andre er det mer fokus på puls.
• Timen avsluttes med uttøying/mobilitet og avspenning.
• Bruk av utstyr varierer fra egen kroppsvekt med fokus på teknikk og stabilitet til vekter, strikk, pilatesball, hoppetau og stepkasser.

Instruktøren oppfordrer til å ta med vannflaske, innesko og klær som er lette å bevege seg i.

– Har du en hektisk skolehverdag, kan jeg anbefale at du tar deg tid til å trene. Det vil kjennes godt både for kropp og sjel og du vil etter hvert få mer overskudd, avslutter Ellen Hansen.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?