Takket av som rektor

Etter snart tolv år forlater Robert Rognli THVS.

Det ble en avslutning fylt med både humor og alvor, latter og tårer da rektor Robert Rognli hadde sin siste arbeidsdag på THVS onsdag. 1. mars er han på plass i stillingen som kommunalsjef for oppvekst i Holmestrand kommune.

Rognli takket for seg selv følgende hilsen:

Takk for meg

I snart tolv år har Thor Heyerdahl vgs vært min arbeidsplass, og min drømmejobb. Det jeg trodde skulle bli mange år som idrettsfagslærer ble til en rekke ulike stillinger og oppgaver disse årene. Jeg har fått jobbe på alle nivåer i skolen og har hatt det privilege å få innsikt i bredden av det vi utretter i storskolen på Torstrand.

Fire skoler ble til en, nesten 2000 mennesker skulle ta del i en skolehverdag der en ny kultur måtte på plass. Det har vært lærerikt å ta del i dette som lærer og som leder. Jeg synes vi har kommet langt. Vi har en skole der trivselen er høy og læringsresultatene er gode. Vårt bidrag til utviklingen av Larvik og vestfoldsamfunnet er stort.

De sterkeste minnene er de historiene der vi mot mange odds lykkes med å gi elever en meningsfull skolehverdag og et meningsfullt liv. Det er så mange eksempler på at lærere eller andre medarbeidere på skolen har gjort det lille ekstra for at utenforskap har blitt til inkludering og deltakelse. Det betyr mye for samfunnet, og det betyr alt for den enkelte elev. Som rektor har mitt privilege vært å høre alle disse historiene som betyr så enormt mye.

I VFK har jeg hatt en arbeidsgiver som har gitt meg muligheter og tillit jeg aldri har drømt om. For meg har det vært helt uvurderlig for egen vekst og utvikling.

Muligheter for alle og vekst for den enkelte er vår visjon. Thor Heyerdahl vgs. blir på sitt beste når menneskene som fyller skolen hver dag tar del i noe som er større enn seg selv. Da vil vi fortsette å skape nye historier. Historier som handler om at vi gir den enkelte elev mulighet for faglig utvikling, vekst og framtidshåp. Historier som vi bare kan skape sammen.

Jeg vil takke alle mine medarbeidere. Det har vært helt fantastisk å jobbe sammen med dere. Takk for alt jeg har fått ta del i. Thor Heyerdahl vgs. er i de beste hender.

Lykke til videre!